Fungifun - Forum

Mushroom cultivation => Cultivation => Topic started by: axis on August 05, 2007, 03:50:04 PM

Title: Help with Image shack
Post by: axis on August 05, 2007, 03:50:04 PM
a while back in the forum one of you'all explained how to upload a pic using Image Shack and I can't find it. could ya tell me again. It was just a brief and it worked but for some reason . I can browse it and upload then copy It won't let me paste the image into the forum here.

would appreciate.

 did the look of the forum change recently?
Title: Re: Help with Image shack
Post by: psycho4psilo on August 05, 2007, 05:55:59 PM
I just started uing it and am not real familiar with it and there may be easier ways, but here's the way I do it:

If you are logged into image shack
1  click "my images"
2  find image you want and click on the top button to the right of it "shae it"
3 when the new window opens with pic, go to bottom - thumbnail size - and click "forums" to highlight
    url path
4 rt click (or use toolbar) then copy and paste

Again, there may be shorter / other ways, but this will work. 
Title: Re: Help with Image shack
Post by: axis on August 05, 2007, 07:30:25 PM
thanx psycho,

ok, what is happening is i'm uploading ok and stickin em in the image slots in the new post and then posting but when I go into the new post the pics aren't showing up.

Title: Re: Help with Image shack
Post by: psycho4psilo on August 06, 2007, 06:46:39 AM
Same instructions but, copy and then paste into the BODY of the post window.  That's what I do and it should work fine.

Later Daze,
p4p