Fungifun - Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - itscrazytime

Pages: [1]
1
PF - Tek / Re: mold?
« on: May 07, 2009, 01:26:59 PM »
the stupid pictures didnt work. my bad. but im actually pretty sure it is mycelium like i said i was only worried becuz it took so long. but now my question is wut kind of dirt or w/e should i use?

2
PF - Tek / Re: mold?
« on: May 07, 2009, 10:58:16 AM »
Well i bought this shroom kit a while back from a smoke shop. if u look at the first picture it just looks alot thicker in some spots. its all white tho. i was just worried becuz it was supposed to take off in 5-7 days and its been like a month and a half for it to get that far

3
PF - Tek / mold?
« on: May 06, 2009, 12:32:11 PM »
well the mushroom kit finally took off but it took like over a month so now im afraid that its not the mycelium but its mold. its spread throughout the entire bottom part but on sum parts its really thick...im pretty sure its mold lmao

4
Cultivation / Re: why isnt there any mycelium?
« on: April 06, 2009, 09:06:05 AM »
hmmm shit that causes a problem. i guess i will just show my friends that website and ill let them do it then i can do it on my own later

5
Cultivation / Re: why isnt there any mycelium?
« on: April 05, 2009, 06:38:35 PM »
lol well thats cheaper then the grow kit that didnt even work...damnt. how long total does it take for them to grow? cuz im leaving at the end of june. would they be done by then if i started them this month?

6
Cultivation / Re: why isnt there any mycelium?
« on: April 05, 2009, 04:40:34 PM »
are u serious?...thats fuckin gay lmao. well me and 3 of my friends split the cost so its really not that big of a deal but thats still really annoying. we are all new to shrooms so we didnt no. how much would it cost to get a good homemade grow setup started and wut exactly would we need

7
Cultivation / why isnt there any mycelium?
« on: April 05, 2009, 08:18:57 AM »
Ok well i just bought a grow kit and it is a really basic one. we mixed the spore with the rye and its been sitting in my closet for over a week now. it gets plenty of air. according to the directions thats all we have to do is just let it sit and everything will take off. well the only problem is like i said its been over a week and we cant see any mycelium or w/e its called. idk if its humid enough or something cuz there is no moisture in the bag...so how do i fix it cuz im pretty agitated about this whole thing cuz i know i should see something already.

Pages: [1]