Fungifun - Forum

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

SMF - Just Installed

Pages: 1 ... 8 9 [10]
 91 
 on: July 10, 2013, 10:04:03 AM 
Started by ynniks - Last post by ynniks
Hi, I'm a noob, on my second grow now with golden teachers, my first grow was with Ecuador strain(4 syringes), I used the pf tek, I must've gotten my subtrate mixture ratio wrong cause it took forever to colonize and I didn't even notice pins at all, had "in vitro" going basically, with massive 1 or 2 shrooms growing in the whiskey glasses after 7 weeks of innoculating.I only birthed them 2 weeks later, and some didn't have any signs of growth at all, anyway, i birthed  eventually and received shrooms for 8 weeks whilst in fruiting chamber, amounting to 300g fresh weight.Is this normal?I thought I would get 10g dry weight per cake?they were extremely visual and potent though...I had 4 syringes and basically innoculated 10 glasses per syringe, 10 of which didn't even start to colonize, and 9 more colonized in patches then just stopped(threw away 19 glasses). So I only birthed 21 cakes and got that 300g in fresh weight.

Now with my teacher strain they colonized beautifully in a quick manner, I improved my substrate ratio by mixing per glass, opposed to mixing one huge batch and filling each glass as previously done with ecuador.I birthed 12 after 6weeks 3 days of innoculation, they've been sitting in FC for 7 days and only seeing 1 cake with about 6 tiny shrooms growing now, they are in a SGFC with an inch of perlite, I mist once in the morning, once at night, and fan bout 3 times a day. I dunked and rolled before I birthed them, so the mycellium is growing over the dry verm now and not seeing much growth.Am I just being impatient?

I've been trying different methods of heating whilst in incubation, first I just kept it above my fridge and was getting an average of about 24C( but it fluctuated a lot from night to day), then I got a reptile pad and got the temp to 28C(constantly but was worried I was putting too much heat to the bottom of the glass),I can't heat all my glasses like that(cause I have too many), so I got a fish tank heater and placed it in a shallow plastic container with water, I set the temp to 28C and placed the glasses directly in the water, I don't see why I have to put the heater in a tote of water, then put another tote on top that with the glasses in a dry tote, anyway, so mine are in the water and they colonizing fine.

could I just get some feedback on this please. I've read way too much contradicting stuff as it is

 92 
 on: July 10, 2013, 12:50:05 AM 
Started by FadedFungus - Last post by ynniks
Hi, I'm a noob, on my second grow now with golden teachers, my first grow was with Ecuador strain(4 syringes), I used the pf tek, I must've gotten my subtrate mixture ratio wrong cause it took forever to colonize and I didn't even notice pins at all, had "in vitro" going basically, with massive 1 or 2 shrooms growing in the whiskey glasses after 7 weeks of innoculating.I only birthed them 2 weeks later, and some didn't have any signs of growth at all, anyway, i birthed  eventually and received shrooms for 8 weeks whilst in fruiting chamber, amounting to 300g fresh weight.Is this normal?I thought I would get 10g dry weight per cake?they were extremely visual and potent though...I had 4 syringes and basically innoculated 10 glasses per syringe, 10 of which didn't even start to colonize, and 9 more colonized in patches then just stopped(threw away 19 glasses). So I only birthed 21 cakes and got that 300g in fresh weight.

Now with my teacher strain they colonized beautifully in a quick manner, I improved my substrate ratio by mixing per glass, opposed to mixing one huge batch and filling each glass as previously done with ecuador.I birthed 12 after 6weeks 3 days of innoculation, they've been sitting in FC for 7 days and only seeing 1 cake with about 6 tiny shrooms growing now, they are in a SGFC with an inch of perlite, I mist once in the morning, once at night, and fan bout 3 times a day. I dunked and rolled before I birthed them, so the mycellium is growing over the dry verm now and not seeing much growth.Am I just being impatient?

I've been trying different methods of heating whilst in incubation, first I just kept it above my fridge and was getting an average of about 24C( but it fluctuated a lot from night to day), then I got a reptile pad and got the temp to 28C(constantly but was worried I was putting too much heat to the bottom of the glass),I can't heat all my glasses like that(cause I have too many), so I got a fish tank heater and placed it in a shallow plastic container with water, I set the temp to 28C and placed the glasses directly in the water, I don't see why I have to put the heater in a tote of water, then put another tote on top that with the glasses in a dry tote, anyway, so mine are in the water and they colonizing fine.

could I just get some feedback on this please. I've read way too much contradicting stuff as it is


 93 
 on: July 08, 2013, 06:27:28 PM 
Started by Azurascender - Last post by hahalala
My English is very bad! So I should work hard !

 94 
 on: July 04, 2013, 09:52:50 PM 
Started by t-schap - Last post by t-schap
Hey guys, I went outside and walked around today after some showers and these are all what I found. If anyone knows anything about any of these, then please lay your knowledge down on me. I think these first two are active but I'm not sure so for those of you who do know, please let me know which of all these are active and inactive, thank-you. Ps. Everything was done on my phone due to me being in the country so I sincerely apologize for the gigantic pics.

 95 
 on: July 02, 2013, 01:08:10 AM 
Started by Deadneck - Last post by perronotto
thank you

air compressor
vacuum pump

 96 
 on: July 01, 2013, 12:08:07 AM 
Started by FadedFungus - Last post by anno
Congratulations, they are looking good, particulary for the 3rd flush!  :)

As for too much water: I don't think this is a problem in your case, the mushrooms look healthy(the dark caps are just the spores)

 97 
 on: June 30, 2013, 08:00:18 PM 
Started by FadedFungus - Last post by FadedFungus
Thanks for the advice.  This is an old post with my old F.C.  I made a new one using the air stone and 5 inches of stone to rest the cakes on.  It's been great and I'm having much better yields.

 98 
 on: June 30, 2013, 07:58:32 PM 
Started by FadedFungus - Last post by FadedFungus
No I'm not misting my cakes at all. My F.C. is at 80-99% all the time.  Condensation collects on the walls and drips down all the time. I think some of the darkening came from a few mushrooms (not pictures) that opened up and spread some spores.

 99 
 on: June 30, 2013, 05:06:31 PM 
Started by t-schap - Last post by t-schap
Haha yeah quit appetizing but alright thankyou for your help. Could i still have any luck in that field or should i just try else where?

 100 
 on: June 30, 2013, 10:18:32 AM 
Started by t-schap - Last post by psilocybin warrior
Those show 0 oxidation of psilocybin, inactive. They don't look very appetizing so I'll have to go with my better judgement and encourage you Not to eat them. That turd on the stipe looks pretty tasty tho

Pages: 1 ... 8 9 [10]